14:33:46
  за фирмата  
 

Bgdot.ltd е регистрирана в Съединените Американски Щати фирма, която си поставя за цел да развие действителна електронна търговия в България. Ръководството на фирмата си дава ясна сметка за сериозния скептицизъм у болшинството от българите относно този вид търговия и по тази причина залага изцяло своята дейност на следните три принципа: максимална сигурност, максимална коректност при минимална цена.

 

1. Максимална сигурност.

Основна грижа на фирмата е да гарантира максималната сигурност на транзакциите и личните данни на клиентите си.Всички online разплащания се извършват през американски банки и с посредничеството на американски компании за картови трансфери и следователно отговарят на всички изисквания за сигурност на федералните и банкови институции на САЩ и се контролират непрекъснато от тях. Сайтът Bgdot.com се хоства на американски сървър гарантиращ най-високото възможно за момента техническо ниво на сигурност и криптиране на личните данни. Той е в директна връзка с картовия оператор. Веднъж подадени до този сайт Вашите лични данни не минават през трето лице, а се насочват директно към Вашата банкова сметка. Служителите на Bgdot.ltd нямат и не могат да имат достъп до номерата на Вашите кредитни карти и всяка друга касаеща Вас поверителна информация. От съображения за сигурност никаква част от нашата информация не се съхранява на сървъри базирани в България.
Поради неизяснената правна уредба и ниското ниво на сигурност Bgdot.ltd не приема online разплащане с кредитни карти издадени от български банки.
Доставката на стоките се извършва от утвърдени куриерски фирми, като с предимство се използват услугите на FedEx и DHL . Всяка закупена стока се доставя лично до адресанта. Bgdot.ltd не доставя стоки по пощата и стока само на адрес.

 

2. Максимална коректност.

Bgdot.ltd работи директно с произведителите или директните вносители на стоките предлагани в електронния ни магазин. Всяка стока се допуска до магазина след представяне на оригинален сертификат за произход и след доказано физическо наличие на склад в България. Всички стоки се доставят в оригинална фабрично запечатана опаковка, освен ако клиентът не желае даден продукт да се изпита предварително от доставчика. В електронния ни магазин не се предлагат стоки, за които не е осигурен фирмен гаранционен и след гаранционен сервиз в България. Болшинството от предлаганите стоки се подсигурени с такива сервизи в големите градове на България.

 

3. Минимална цена.

Не е тайна, че големите производители на луксозни стоки правят значителни търговски отстъпки за продуктите си предлагани на българския пазар. Чрез Bgdot.com Вие, където и да сте по света, можете да се възползвате от тези изключителни оферти. Политиката на Bgdot.ltd е да предлага тези оригинални маркови продукти на най-ниските цени в света. Проверете, и надяваме се ще се уверите, че болшинството от предлаганите продукти са с цени по-ниски от тези на фри шоповете на големите летища на Европа и Америка.